Κίνηση Εθελοντών SCI Ελλάς

Δράσε για την ειρήνη !

   

Δημιουργικά Εργαστήρια

Cre-activity through recycle! 

Ένα εργαστήριο με ανακυκλώσιμα υλικά!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ένα νέο τρόπο χρησιμοποίησης των παλιών σας ρουχών;

Έχετε φανταστεί ποτέ το παλιό σας παντελόνι να γίνει ένα ωραίο πορτοφόλι, ή η παλιά αγαπημένη σας μπλούζα να μετατραπεί σε ένα ιδιαίτερο κολιέ; 

Αν η απάντηση είναι ναι, ή αν σας κίνησε την περιέργεια και θέλετε να δείτε πώς μπορεί να γίνει, ελάτε να πάρετε μέρος στο εργαστήριο Cre-Activity το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο Ash in Art! Η Alessandra από την Ιταλία θα σας περιμένει από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. για να σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα τις ιδέες και τη φαντασία σας! 

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα μάθετε πώς να μετρήσετε, να κόψετε, να ράψετε και να διορθώσετε τα παλιά κομμάτια υφάσματος, ώστε να τους δώσετε το νέο σχήμα που θέλετε! Παλιά υφάσματα θα είναι διαθέσιμα για το εργαστήριο, αλλά φυσικά είστε ελεύθεροι/ες να φέρετε και τα δικά σας!

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ για όλη την ημέρα και ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι δέκα άτομα, οπότε βιαστείτε να κλείσετε την θέση σας!

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα, αν και η Alessandra υποσχέθηκε ότι θα μάθει τις βασικές λέξεις στα Ελληνικά επίσης!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Alessandra στο lalepap@sci.gr.

        © 2012, SCI Hellas - All Rights Reserved.